Blog entry by Mats Johannesson

Picture of Mats Johannesson
by Mats Johannesson - Tuesday, 26 May 2020, 6:24 PM
Anyone in the world

Sommar

Ja mina vänner, allt har sin början och sitt slut som jag brukar säga! .easec började av en slump för tio år sedan, när jag var utlokaliserad till Söndraby. Hade ett arbete och arbetsgivare som jag trivdes väldigt bra med, men av privata skäl var jag tvungen att avsluta detta. Och nu avslutas denna epok av en slump! Hade ett bra möte i våras och detta ledde till att jag fick ett förslag som jag tyckte var riktigt intressant och på måndag (1 juni) kommer jag att börja på KnowIT Cloud AB (https://www.knowit.se/om-knowit/).

Men det har varit en fantastisk resa och vad många roliga och intressanta människor jag har träffat! Jag har fått resa en hel del inom Sverige, det finns 290 kommuner och jag har varit i 282 av dessa kommuner. De flesta i tjänsten så att säga, men några privat. Även om Skåne naturligtvis är vackrast, så har det slagit mig många gånger, under mina tågresor, att Sverige är fantastiskt oavsett var du kommer!

En del av de jag har träffat, har jag kunnat följa och se hur de har utvecklas och fått bra och intressanta arbetsuppgifter, detta har gett en skön känsla för mig. I de längre utbildningarna har jag försökt att förmedla mina egna tankar och idéer, som kommer från idrottsvärlden. Grundtanken i min filosofi är att det finns inget problem som är för stort och som man inte kan ta sig igenom. Delar man upp problemet i mindre bitar, så är det mycket lättare att lösa och till slut har man även löst det stora problemet. En annan viktig del i min filosofi, är att vara nyfiken! 

.easec kommer inte att försvinna, utan kommer att finnas kvar och fortsätta att vara, troligtvis, Sverige:s största oberoende leverantör av IT-utbildningar. Drygt ett femtiotal kurser och ett stort antal användare på portalen!


Tags:
[ Modified: Tuesday, 26 May 2020, 6:28 PM ]
 

  
RSS